Σας αρέσει να τρώτε έξω στο κήπο,  αλλά σας ενοχλούν οι μύγες και οι σφήκες την ώρα του φαγητού? Τότε χρησιμοποιήστε το ShooAway™ και το πρόβλημά σας λύθηκε!

To ShooAway™ είναι ένα πολύ αποτελεσματικό, οικολογικό, αθόρυβο και κομψό εντομοαπωθητικό εργαλείο, τόσο για εσωτερικούς, όσο και για εξωτερικούς χώρους. Το ShooAway™ απομακρύνει τα ενοχλητικά έντομα, χωρίς να χρησιμοποιεί καμία βλαβερή χημική ουσία. Γι’ αυτόν το λόγο η χρήση του είναι απολύτως ακίνδυνη κοντά σε τρόφιμα, ποτά, παιδιά και κατοικίδια ζώα.

Η σύγχρονη τεχνολογία που υιοθετεί το ShooAway™ εντοπίζεται στα σφαιρικά ολογράμματα που βρίσκονται στην επιφάνεια των δύο περιστρεφόμενων πτερυγίων και είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Σε αυτή τη μοναδική καινοτομία οφείλεται η απομάκρυνση των ιπτάμενων ενοχλητικών εντόμων. Η αντανακλάσεις του φωτός που δημιουργούνται κατά την κίνηση των πτερυγίων γίνονται αντιληπτές από τα έντομα ως «αντικείμενα» που κινούνται προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να τα αποφύγουν, πετώντας μακριά.

Το σύγχρονο και λιτό design του εξασφαλίζει την διακριτική παρουσία του. Ο εργονομικός σχεδιασμός του επιτρέπει στα μαλακά και εύκαμπτα (soft-touch) πτερύγιά του να σταματούν την κίνησή τους με κάθε σας άγγιγμα και να επανεκκινούνται αυτόματα, με τη διακοπή της επαφής, χωρίς να προκληθεί απολύτως καμία βλάβη στο δέρμα σας ή το  ShooAway™.

Η λειτουργία του είναι εντελώς αθόρυβη και δεν απαιτεί πρόσβαση σε ρεύμα. Λειτουργεί μόνο με 2 Χ ΑΑ μπαταρίες και έναν απλό διακόπτη λειτουργίας. Μία έξυπνη συμβουλή είναι να κλείνετε τον διακόπτη με την ολοκλήρωση του γεύματος σας, χαρίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην λειτουργία του.

Το Shooaway™ είναι ένα εύκολο και ασφαλές στη χρήση, μη τοξικό, gadget, ιδανικό για το μπάρμπεκιου, το κάμπινγκ, το πικνίκ, τις εκδρομές, το μπαλκόνι, τον κήπο, τον μπουφέ και το κατάστρωμα του σκάφους σας!